Noi atasam mesajul pe un card care va insoti cadoul tau

Ajándékdobozainkban és kosarainkban nemcsak gondosan válogatott, kiváló minőségű termékek találhatók, hanem egy különleges meglepetés is: egy személyre szabott videóüzenet tőled, a feladótól. Minden doboz tartalmaz egy egyedi QR-kódot, amelyet a címzett beolvashat, hogy hozzáférjen a videoüzenetéhez, így ajándéka valóban egyedi és emlékezetes

A kivételes ügyfélszolgálat és a részletekre való odafigyelés iránti elkötelezettségünk tökéletes választást jelent mindazok számára, akik egyedi ajándékokat szeretnének adni.

Válasszon kollekcióink közül, és keltse életre ajándékait

Fedezze fel a House Of Gift ajándékait

Tudj meg többet

🚚 Hogyan történik az ajándék kézbesítése?

250 RON feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes.

Raktáron lévő termékek esetén az ajándékokat 1-2 napon belül kiszállítják.

Kiválaszthatja a szállítást egy adott időpontra is, ha megjelöli azt a KOSÁR oldalának erre a célra kialakított részében.

Románia bármely pontjára futárral szállítunk, a szállítási költséget térfogat és súly alapján számoljuk.

Igény esetén az ajándékok személyesen is átvehetők a HOUSE OF GIFTS brassói raktárából határozott megrendelés és előzetesen kifizetett rendelés, valamint a HOUSE OF GIFTS tanácsadó által visszaigazolt átvételi időpont révén.

Atelier House Of Gifts - Strada Brândușelor 84, Brassó 500397

📋 Hogyan rendelhetek?

A www.houseofgifts.ro oldalon felsorolt ​​termékekre a rendelés leadható:

  • Online, a www.houseofgifts.ro weboldalon található termékek kiválasztásával
  • Telefonon, a 0753525870 / 0756082898 telefonszámokon
  • A contact@houseofgifts.ro címre küldött e-mail, amely tartalmazza a kívánt termékek típusát és mennyiségét, a szállítási címet és a számlázási adatokat
💳 Milyen fizetési módokat fogadunk el?

Az elfogadott fizetési módok a következők:

  • online kártyás fizetés - a tranzakció biztonságát a STRIPE PAYMENTS online fizetési feldolgozója biztosítja
  • banki átutalás fizetési megbízással a contact@houseofgifts.ro e-mail címen leadott megrendeléseknél, a HOUSE OF GIFTS tanácsadó által kiállított és a vásárlónak e-mailben elküldött számla alapján
  • utánvétes fizetés, futárnak, csak 2000 RON értékű megrendelés esetén elérhető
🔒 Biztonságos a kártyás online fizetés a House Of Gifts üzletben?

Az Ön online biztonsága fontos számunkra. A legújabb SSL titkosítási technológiát használjuk az Ön személyes és hitelkártyaadatainak biztonságos továbbítására.

Minden megrendelés feldolgozása a STRIPE PAYMENTS által biztosított biztonságos fizetési rendszeren keresztül történik.

Ezenkívül az Ön biztonsága és védelme érdekében nem tárolunk semmilyen kártyabirtokos számlaadatot. Minden hitelkártyás fizetési szolgáltatás biztonságos, és a STRIPE PAYMENTS kezeli

🎥. Hogyan adhatom hozzá videó- ​​vagy hangüzenetemet az ajándékhoz?

A megrendelés teljesítése után a megrendelés visszaigazoló oldalán vagy a visszaigazoló e-mailben található linkre kattintva átirányítjuk platformunkra, ahol feltöltheti videó- ​​vagy hangüzenetét.

Az üzenet közvetlenül a platformunkon rögzíthető telefonja vagy laptopja kamerájával.

Az üzenet előre rögzíthető és feltölthető a platformunkra egy fájlon keresztül bármilyen videó formátumban (MP4, MOV, AVI, stb.)

Igény szerint a videofájlt bármely kívánt platformra feltöltheti (pl. Youtube, Vimeo, saját webhely stb.). Csak a linkjét kell elküldeni, mi pedig QR formátumban kinyomtatjuk az ajándékhoz mellékelt kártyára.

Az ajándék átvételekor a megajándékozott telefonjával beszkenneli a QR-kódot, és megtekinti az üzenetet

🔙. Mi a visszaküldési eljárás?

Az ügyfél a visszaküldési szándékát a 0753525870 / 0756082898 telefonszámon vagy a contact@houseofgifts.ro e-mail címen jelenti be. Az értesítést követően megállapítjuk, hogy a termékek jogosultak-e a visszaküldési folyamat kezdeményezésére.

A visszaküldés költségei a vevőt terhelik.

A csomag átvételét követően 5 napon belül visszatérítjük a kapcsolódó összeget ugyanarra a fizetési módra, amelyet az első rendelés leadásakor használtunk.

A rendelés visszaküldésének címe:

House Of Gifts raktár - 84 Brândușelor utca, Brassó 500397

Van kérdésed? Lépjen kapcsolatba velünk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.